Life is Beautiful - Sweet ElinI'm speedy Gonzales...woohoo ;) I'm actually feeling quite miserable and stayed at home for the last couple of days...so I had tons of time to craft although I'd rather went outside and enjoyed the nice weather ;)

Ik ben een speedy gonzales...woehoe..Ik voel me eigenlijk gewoon knap beroerd en ben de afgelopen dagen thuis gebleven. Hoewel ik natuurlijk liever lekker naar buiten was gegaan met het lekkere weer, had ik nu wel tijd om wat kaarten te maken ;). 


I've colored a Nellie Snellen image with colored pencils and odorless spirits and distress ink markers. I've designed the sentiment myself and added some liquid pearls and distress ink to the image.

Ik heb een plaatje van Nellie Snellen gekleurd met potloden en geurloze terpetine en distress markers. Het tekstje heb ik zelf bedacht en ik heb wat liquid pearls en distress inkt gebruikt. 


I've used WoW! embossing powder on the skirt, wings and flower. This time you can actually see it on the photos ;). 

Ik heb ook nu weer WoW! embossing gebruikt. Je ziet het op de bloem, vleugels en het rokje. The corner is also covered in WoW! embossing Powder (Atlantic Sea spray). I think it gives the die an awesome vintage touch. 

Ook het hoekje heb ik bedekt met WoW! embossing poeder (Atlantic Sea spray). Het geeft het hoekje  een super mooi vintage effect. 


The flowers came from I am Roses. It seems that I'm finally able to use different colors then I used to do before I quit crafting. I was kind of stuck in soft pink ;).

De bloemen heb ik gekocht bij I am Roses. Ik merk dat nu ik weer begonnen met hobbyen, ik zo waar in staat ben andere kleuren te gebruiken dan toen ik er mee stopte. Ik zat toen nogal vast aan baby roze ;).


I've used the sketch from 'die Sketch Tanten'. I started following this blog today, I really like to use sketches when I'm making cards.

Ik heb gebruik gemaakt van de sketch van 'die Sketch Tanten'. Ben het blog gelijk gaan volgen, vind sketches altijd erg leuk om mee te werken. 

I'd like to enter the following challenges:
Die Sketch Tanten - Sketch (15-3)
Inspiration Destination Challenge - Anything Goes (15-3)
Addicted to Stamps and more - Make your Mark (15-3)
Allsorts Challenge blog - Ladies (17-3)
Crafting with friends - Anything Goes (17-3)
Crafting from the Heart - Anything Goes (20-3)
Cards und More Challenge blog - Friendship (21-3)
Simply Papercraft - Anything Goes (24-3)
Scrapbook Stamp Society - Anything Goes option Distressed Edges (3-4)
Crafty Girls Creations - Anything Goes (5-4)
Making Memories Crafting - Add some layers (7-4)