Little Ballerina Mini AlbumSo today I'd like to show you something quite different from what I've made before. I saw this tutorial on pinterest for a mini album and decided I wanted to make one with stamps. I'm glad I have a Silhouette Cameo cause that machine did most of the work for me ;).

Oke dus vandaag wil ik iets laten zien wat toch wel echt anders is in vergelijking met de dingen die ik tot nu toe gemaakt heb. De tutorial van dit mini album kwam ik tegen op pinterest en besloot er één te maken met stempels. Ik ben erg blij dat ik een Silhouette heb, dat apparaat heeft uiteindelijk het meeste werk wel voor me gedaan ;). 


As you can see in the first picture it has a wallet shape and once you open it, it folds open in to a qute mini album. I can image it would be a awesome gift for a little ballerina or for example a grandmother with pictures of her granddaughters first ballet performance. so I left some space to add a couple of pictures. 

Zoals je op de eerste foto kunt zien heeft het een portemonnee vorm en zodra de strik losmaakt vouwt het uit naar een mini album. Ik heb wat ruimte open gelaten zodat er bijv foto's aan toegevoegd kunnen worden. Het lijkt me een super leuk cadeautje voor een kleine ballerina of bijv een oma met foto van het eerste optreden van haar kleinkind. 


The imagez are drawn by Mo Manning and colored with Distress ink. I added a lot of pearls, embossing glitter, frantage embossing enamel and distress ink to spice it up a bit. 

De plaatjes zijn getekend door Mo Manning en ingekleurd met Distress Inkt. Ik heb een hele hoop frantage, glitters, parels and distress inkt toegevoegd om de hele boel een beetje op te leuken ;).The tags have three different saying about dancing. I absolute couldn't live without dancing so I love these tags ;).  I added a charm of a little high heel, thought it looked really cute.
Because projects like this don't really come out right when you only use photos I decided to make a little film. You can find it below.

De tags bevatten drie verschillen uitspraken over dansen. Zelf kan ik ook echt niet zonder dansen dus ik voel ze helemaal, die tekstjes ;).
Omdat projecten zoals deze toch niet helemaal tot hun recht komen met foto's heb ik een kort filmpje gemaakt. Je vind het hieronder :).


I'd like to enter the following challenges:

All sorts challenge blog - Anything but a card (24-3)
Brown Sugar Challenge - Anything Goes (24-3)
Crafty Cardmakers - For a Special Woman (27-3)
Inspiration Destination - Anything Goes (30-3)
The Ribbon Girl blog - Anything Goes (1-4)
Making Memories Crafting - Add some layers (3-4)
Card und More - Kids (4-4)
Love to Scrap - Anything Goes (5-4)
Scrapbook Stamp Society - Anything goes, option distress edges (9-4)
The Cutie Pie Challenge - Dies and Digi's (10-4)


If you'd like to make this album yourself you can use the design (metric) below. 
If you'd like to have the .studio files you can contact me using the form under the contact tab. I'd be happy to send you the files :).

   Ik heb onderstaand ontwerp gemaakt en gebruikt voor dit mini album (cardstock 30x30). Mocht je de .studio bestanden willen hebben kun je me even een mailtje sturen via het formulier onder de contact button, dan kan ik ze via de mail sturen :).Have a great Sunday everyone / Fijne zondag allemaal 
Labels: