LOTV - Love all days of springHi! Back with a card today. It may or may not be a surprise but I'm quite seriously addicted to Maja Design ;). So when I stumbled upon their new challenge for this month, I needed to make something. The mood board is so inspiring and it dared me to se colored that I normally wouldn't use in this way. 

Hoi! Daar ben ik weer met een nieuw kaartje. Het zal waarschijnlijk niet echt verrassing zijn als ik zeg dat ik nogal Maja Design verslaafd ben ;). Dus toen ik afgelopen week langs hun maart challenge kwam en het bijbehorende mood board zag, moest ik er wel wat mee doen. De kleuren zijn echt fantastisch en hebben me uitgedaagd iets te maken met kleuren die ik normaal niet op deze manier zou gebruiken.


Ins't it just gorgeous?! Oh how I love spring (and winter, and autumn and summer lol ;)). I was a bit in doubt about the image I would use, but I decided to use this super cute Lili of the Valley image. I actually found out that the colors in the mood board were almost identical to my Distress Ink colors.

Oh is het niet geweldig?! Ik hou zo van de lente (maar ook van de herfst, de winter en de zomer lol ;)). Ik twijfelde over welke stempel ik zou gaan gebruiken maar heb uiteindelijk voor dit klassieke en super schattige stempeltje van lily of the valley gekozen. Ik kwam er achter dat de kleuren uit het mood board trouwens bijna identiek overeen komen met een aantal kleuren Distress Inkt.


Because this card is mainly made for the Maja Challenge I decided to only use Maja papers. I had a hard time matching it all together but I fell in love with the blues and greens while making this card. 

Omdat ik het kaartje voornamelijk gemaakt heb voor de Maja Design Challenge heb ik ervoor gekozen alleen Maja papier te gebruiken. Ik vond het nog lastig alles bij elkaar te zoeken maar werd tijdens het maken echt verliefd op deze tinten. I used every green flower I had in my stash and combined them with some nice blue flowers. I've bought most of them at I am Roses. The gold paint is Inka Gold. The leaves are made with a Crealies and Marianne Design die, the corners were cut with my Silhouette. 

Ik heb zo ongeveer iedere groene bloem die ik kon vinden gebruikt en daar een aantal blauwe bloemen aan toegevoegd. De meeste zijn gekocht bij I am Roses. De gouden verf is trouwens Inka Gold. De takjes heb ik gemaakt met mallen van Crealies en Marianne Design. De hoekjes heb ik mijn silhouette uit laten snijden.


I also added pearls and three little butterflies cut out from Maja Design Paper and covered in Crackle Accents and Stickles. I had some trouble making a good picture of the butterflies though...But you can see the idea ;). For the finishing touch I used a doiley, my favorite lace and a bit of ribbon. 

Ik heb nog wat parels gebruikt en 3 kleine vlinders, uitgeknipt uit Maja papier en versiert met Stickles en Crackle Accents. Tot slot vind je natuurlijk ook nog wat kant, een doiley en een gestrikt lintje.


I'd like to enter the following challenges:

Brown Sugar Anything Goes (24-3)
Maja Design Mood Board March (27-3)
Fab 'n Funky Flowers (29-3)
Simon Says Stamp Use more then one die or punch (29-3)
Hanna and Friends Spring (30-3)
StarStampz Add Gems and/or Pearls (30-3)
Inspiration Destination Anything Goes (30-3)
The ribbon Girl blog - Use any Image (1-4)
Art Impressions Spring (1-4)
Deep Oceans Challenge Blog (4-4)
Creative Craft Cottage - For the Girls (7-4)
Fussy and Fancy Challenge Spring Time (7-4)
I am Roses - Anything Goes (15-4)Labels: