LOTV Winter WonderlandHi everybody :). Today I'd like you to show the card I've made this morning. I'm kind of addicted to the Lilli of the Valley stamps lately and I just love these winter themed bear cutie. 
I also have this thing for pastel colors so I've made a lilac winter card....while it was warm outside and when I walked our dog everybody told me to enjoy the weather...lol. That didn't really happen...unless you can say I've enjoyed from the inside of my craftroom ;).

Hoi allemaal, vandaag wil ik jullie de kaart laten zien die ik vanmorgen heb gemaakt. Ik ben echt gek op de stempels van Lilli of the Valley en dit beertje vond ik zo schattig.
Ik heb ook een ding met pastel kleuren dus het is een lila winter kaart geworden...terwijl het vandaag gewoon lekker warm buiten was en tijdens het uitlaten van onze hond iedereen tegen me zei dat ik van het lekkere moest genieten...lol...dat is niet helemaal gelukt, tenzij vanuit mijn knustelkamer de zon bekijken behoort tot van het weer genieten ;). 


I colored the cutie with distress ink and didn't add to much other stuff, except for some snow. On the bottom of the image I added, besides the textured snow,  also some powdery glitter to make it look a bit more like real snow.

Het beertje heb ik met Distress Inkt gekleurd en heb er verder niet al teveel anders dingen aan toegevoegd. De onderkant is ook bedekt met wat sneeuwpoeder naast de textuur pasta die ik heb gebruikt om het nog wat meer echt op sneeuw te laten lijken.


The sentiment is made with a stamp from my stash, I've inked it with a Tsukineko Brillance dew drop (crimson) and added some WOW! embossing powder (white pearl). 

Het tekstje heb ik gemaakt met een stempel uit mijn verzameling, die ik heb geinkt met een sukineko Brillance dew drop (crimson) en waar ik WOW! embossing powder (white pearl) op heb laten smelten.


I wanted to give the little pins a frosty look so here I also used some WOW! powder (Clear Sparkle) and finished it with a layer of Stampendous Deep Impression Embossing Enamel which I didn't heat all the way so some of the particles would stay in their original shape, like tiny bits of ice.

De knijpertjes wilde ik een frosty look geven dus ook die heb ik bewerkt met WOW! poeder (Clear Sparkle) en daarna bedekt met Stampendous Deep Impression Embossing Enamel, dit heb ik niet helemaal laten smelten zodat sommige korreltjes niet uit zijn gelopen. Hierdoor lijken het net kleine mini ijs druppeltjes. 


I did the same with the snowflakes to give them a bit more texture and so they would match a bit better with the colors of the rest of the card. Most of the shapes you see were cut out using my Silhouette. Especially the Poinsettia are just perfect I think. And I used the sketch of Hobbyvision and second time, it's a fun sketch to work with.

Ik heb hetzelfde gedaan met de sneeuwvlokjes. Hierdoor hebben ze net wat meer structuur gekregen en passen ze qua kleur wat beter bij de rest van de kaart. De meeste andere vormen heb ik door mijn silhouette uit laten snijden. De kerststerren vind ik persoonlijk weer erg leuk geworden. 
Ik heb trouwens nog een keer de sketch van Hobbyvision gebruikt omdat ik deze echt leuk vind om mee te werken. 


I'd like to join the following challenges:

Simon Says Stamps More then one die or punch (5-4)
The ribbon Girl Use any Image (2-4)
Christmas card Challenges Anything goes with the option Mittens (9-4)
Little Miss Muffet Anything Goes (6-4)
The Cutie Pie Challenge Dies and Digis (10-4)
Crafting when we can Challenges  Add Circles (2-4)
Sweet Stampin' Challenge Christmas (12-4)
Crafty Creations Anything Goes (29-3)
Hobbyvision Sketch (24-4?)

Thank you for stopping by and taking time to read the post, I appreciate very much :).
Bedankt dat je even de tijd hebt genomen een kijkje te nemen op mijn blog :).


Labels: ,