Mo Manning - A Little Birdie told meToday I'd like to show you this 'too late' card. I came across this challenge over at Dutch Card Lovers. It's the first time I made a card with this theme. How ironic it may sound, but I rarely send any cards....sometime I take one with me when visiting a birthday but most of my cards I give / sell to people who need one for a particular occasion. Or there must be some special reason like the bookcard I showed you guys last time. 

Vandaag wil ik jullie dit 'te laat' kaartje laten zien, een challenge thema wat nu loopt bij Dutch Card Lovers.  Dit is de eerste keer dat ik een kaart met dit thema heb gemaakt. Hoe ironisch ook maar ik verstuur eigenlijk zelden kaarten. Soms neem ik er één mee naar een verjaardag of iets dergelijks maar meestal geef of verkoop ik mijn kaarten aan mensen die ze nodig hebben voor een bepaalde gelegenheid. Alleen in speciale gevallen zoals de bookcard die ik laatste heb gemaakt geef ik zelf iets weg. 


I colored this cute little Mo Manning image with Distress Ink and used WoW! embossing powder on the skirt. To bad you can't really see that in the photo's, but trust me it sparkles away ;)

Het plaatje heb ik weer met Distress Inkt gekleurd. Op het rokje heb ik dit keer WoW! Embossing poeder gebruikt, hoewel je dit jammer genoeg niet echt ziet op de foto's...maar geloof me het schittert je tegemoet ;).

  
I couldn't really find a sentiment matching the theme so I made one myself. 
Next time I probably change it to 'A little Birdie told me I forgot your Birthday'. But I think it's cute anyway. 

Ik kon niet echt een tekst vinden passend bij het thema dus heb ik er zelf eentje gemaakt. De volgende pas ik de tekst waarschijnlijk aan naar 'A little Birdie told me I forgot your Birthday', maar ik vind 'm zo ook eigenlijk wel schattig. 


I live close by a nice craft shop and whenever I got the time I go there just to chat a little with the owner and spend an hour sauntering around the shop ;).Last time I bought several WoW! embossing powder and I used Iridium Glitter on the little phrase on top of the banner. Maybe I'm a geek but I still think it's a pretty cool to watch the powder melt and turn into the most gorgeous things...lol

Ik woon vlakbij Crea by Bea in Ermelo en kan er heerlijk rondneuzen als ik tijd heb. Meestal begint het met kletsen met Bea en ga ik na een half uur dan toch eigenlijk maar eens een rondje maken door de winkel ;). De laatste keer heb ik in ieder geval een paar potjes WoW! embossing poeder meegenomen. Voor het tekstje op de banner heb ik dan Iridium Embossing Glitter gebruikt. Ik ben misschien een nerd maar vind het nog steeds zo tof om dat poeder te zien smelten...lol. 


Most flowers are from I am Rose but I also ordered some at aliexpress. They're different from the flowers I buy at I am roses but still pretty. For the branch I used this gorgeous Crealies Die.

De meeste bloemen heb ik bij I Am Roses gekocht maar sinds kort gebruik ik ook af en toe wat bloemen van aliexpress. Het zijn ander soort bloemen maar tot nu toe vind ik ze best mooi. De takjes zijn trouwens gemaakt met een mal van Crealies.


I'd like to enter the following challenges:
Allsorts Challenge blog - Ladies (17-3)
Crafting from the Heart - Anything Goes (20-3)
Deep Ocean Challenge blog - Dots and/or Stripes (21-3)
Scrapplezier - Lente Moodboard (22-3)
Fussy and Fancy - Anything Goes (24-3)
Dutch Card Lovers - Oops te laat verjaardagskaart (26-3)
Webshop AnMa Creatief - Bingo (paars, parels, lint/kant) (1-4)
Love to Scrap - Anything Goes (5-4)
Scr@pcards Challenge blog - Verjaardagskaart met een strik (5-4)


And now for something different.
Do you remember this card?

I made a tutorial / speed color video ^_^


Labels: