WeeStamps Bookcard - Good memoriesToday I'd like to show you a special card. I've made this bookcard for my friend who lost her dad this week. Their relationship was quite complicated so I wanted to make something that would remind her of the good things. 

Vandaag wil ik jullie een heel speciale kaart laten zien. Deze 'bookcard' heb ik gemaakt nadat de vader van een goede vriendin afgelopen week is overleden. Hun relatie was ingewikkeld en ik wilde dan ook iets maken wat haar aan de goede dingen zou laten denken. 


I used a template I've used before and cut it with silhouette cameo. I added Maja paper as design paper. I didn't want to add to much embellishments, although it ended up quite full...oops ;)
I've also used the sketch from Cheerful Sketches again.

Ik heb een template gebruikt wat ik al vaker heb gebruikt en het vooral laten uitsnijden door mijn silhouette. Het papier is van Maja Design. Hoewel ik me had voorgenomen niet teveel embellishments toe te voegen is dat toch niet helemaal gelukt ;). Ik heb de sketch van Cheerful Sketches trouwens nog maar een keer gebruikt. 


I used a picture of her and her dad, that I know she loves, which I added to the tag on the inside. This way she can decide by herself if she wants to see that photo or not.

Ik heb een foto van mijn vriendin en haar vader gebruikt, waarvan ik weet dat ze de foto erg mooi vindt. Ik heb deze express op de tag geplakt en deze weggestopt zodat ze zelf kan bepalen of ze de foto wil zien of niet. 


On the inside there's a poem in Dutch. It's about how things never disappear for good, when you hold on to the memory.

Het gedichtje aan de binnenkant vond ik na lang zoeken op internet. Lastig om iets te vinden bij zo'n ingewikkeld verlies.


The image is a Wee stamps digi and colored with Distress ink. I also used holographic embossing powder on the wings. Although you can't really see that on the photos.

Het plaatje is van Wee Stamps en gekleurd met distress inkt. Ik heb ook nog embossing poeder op de vleugels gebruikt, maar dat kun je niet echt zien op de foto's. 


I'm need to apologize for the bad lighting in the photos, I wanted to give the card tonight so I couldn't wait for daytime and made these picture while it was already getting dark...

De foto's zijn jammer genoeg niet heel fantastisch, ik wilde kaart vanavond geven en kon dus niet wachten met foto's maken tot morgen. Foto's in de schemer werkt toch niet echt...I'd like to enter the following challenges:

Crafty Catz - Anything Goes (option Doiley) (10-3)
Crafting from the Heart - Anything Goes (13-3)
Simon Says Stamp - For that special Lady (15-3)
Creative Craft Cottage - More than one fold (15-3)
Ribbon Girl Blog - Anything Goes (19-3)
Deep Oceans Challenge Blog - Dots / and or Strips (21-3)
Fussy and Fancy - Anything goes (24-3)
Addicted to stamps - Pastel Colors (26-3)
Cheerful Sketches - Sketch (31-3)
Webshop Anma Creatief - Bingo (1-4)
Love to scrap - Anything Goes (1-4)
Craft Addiction Challenge blog - Bingo (paars/lint of kant/vlinders)(1-4)Labels: