LOTV Fairy WingsHi crafting friends! As you may already guessed after my last post I've been asked to join as a Guest Desiger at the Ribbon Girl. Which is pretty awesome ;). I'm a huge lace, pearl, glitter, ribbon, flower addict so I did a happy dance when Mary asked me! I'll officially begin with the start of the new card challenge, but will already add the products that I used with the cards I post from now on.

Hoi allemaal! Zoals jullie misschien al wel door hadden bij mijn laatste bericht ben ik gevraagd om als Guest Designer aan de slag te gaan bij het Ribbon Girl design team. Super tof natuurlijk en echt weer één van mijn all-time favoriete winkels. Ik ben natuurlijk een giga, kant, parel, glitter, lint en bloemen addict dus ik was echt door het dolle toen Mary me vroeg. Ik begin officeel bij de start van de nieuwe kaart challenge maar ik zal vanaf nu dus ook alvast de producten die ik gebruik linken zodat je deze gemakkelijk kunt terugvinden in de winkel. 


So with that being said let's move on to this awesome new Lili of the Valley image that also will be released on the 10th together with the other two I already showed you guys. 
This pretty lady is called Fairy Wings and I she's just to cute <3
She reminds me of me when I started my first ballet class....although that was the only class I did 'cause I was way to clumsy lol. 

Nu maar even naar mijn nieuwe kaart dan. Dit geweldig schattige meisje is weer een Lili of the Valley plaatje welke de 10e mei uitkomt, samen met de andere 2 die ik jullie al eerder heb laten zien. 
Ze heet Fairy Wings en ik vind haar echt te schattig <3.
Ik moest weer terug denken aan mijn eigen eerste ballet les....dat was ook gelijk de laatste, ik was daar zo veel te lomp voor haha. 


I colored this cutie with Distress Ink and decided to go with a color for the ballet dress that I normally wouldn't use, but I wanted it to really pop out. I usually play it safe by only using matching shades...this got out of my comfort zone a bit ;). Still don't know wither I like it or not lol.
I added some Clear Sparkle Embossing powder, Ranger Stickles Stardust and Opal Liquid Pearls. 

Ik heb dit schatje ingekleurd met Distress Inkt en dit keer gekozen voor een kleur die ik normaal gesproken niet snel zou uitkiezen. Ik wilde het pakje er extra uit laten springen. Denk dat dat wel gelukt is, maar weet nog steeds of ik het nou wel of niet mooi vind...moet er in ieder geval aan wennen ;).
Ik heb nog wat Clear Sparkle Embossing powder, Ranger Stickles Stardust en Opal Liquid Pearls gebruikt om het geheel af te maken. NO WAIT!!
Before you hop on to the next blog...lol
Be sure to visit the Lili of the Valley shop, 'cause there's a huge May Bank Holiday sale with a 50% off on everything including rubber and digital stamps!

I'd like to enter the following challenges:
Crafting When we Can One for the Girls (7-5)
Creative Craft Cottage Fantasy/Fairies (7-5)
Crafty Cardmakers Pearls and/or Gems (8-5)
Crafty Creations Anything Goes (10-5)
Hanna and Friends Glitter (11-5)
Fussy And Fancy Anything Goes (19-5)


Labels: