LOTV Spring's here!Hi! First of I'd like to thank you all as my loyal followers...in a pretty short amount of time you guys grew to almost 200(!!) and I think that's pretty awesome! I thought you'd kind of forgot about me after I disappeared for over a year ;) I'm considering if I should do a little give-away...do people still do that?

Hoi! Laat ik beginnen met het bedanken van jullie als mijn trouwe volgers. In een korte tijd zijn er al weer zoveel mensen bijgekomen...het zijn er bijna 200(!!) daar ben ik best een beetje trots op! Ik had gedacht dat jullie me wel een beetje vergeten zouden zijn nadat ik een ruim jaar verdwenen was maar dat is niet het geval. Misschien kan ik er wel een leuke give-away actie uit doen...gebeurt dat nog steeds wel eens?


Well on to today's post. While I'm writing this it's actually Saturday night and I can't wait to get this post up, but pictures should really be taking by daylight so I got to wait ;). 
I've made this cute (can I say that about my own card? ;)) crisscross card. I really like this design 'cause I can add a poem or saying and I kinda have this thing for sayings, quotes etc....my friends are getting so tired of that addiction, can't add me in a whats app group without being bombed with qoutes lol.

Oké door naar de kaart van vandaag. Nu ik dit schrijf is het eigenlijk zaterdagavond en ik kan niet wachten met het plaatsen van de kaart. Maar goed foto's moeten echt bij daglicht gemaakt worden dus ik zal even geduld moeten hebben. 
Ik heb deze super schattige (mag ik dat van een eigen kaart zeggen? ;)) crisscross kaart gemaakt. Dit design vind ik geweldig omdat er ruimte is voor een leuk gezegde of tekst. Vrienden worden altijd gek van me hiermee omdat ik in geen enkele whatsapp groep toegevoegd kan worden zonder dat ik iedereen de hele dag lastig val met een leuke (vind ik) quotes. 


I colored a sweet little fairy (Fairy on tiptoe) bu Lilli of the Valley. I used my distress ink and added Frantage shabby pink embossing powder on the edges of the image and clear holographic powder on her wings. Maybe frantage is getting a bit old but I don't care, I'm still totally loving it ;).

Ik heb dit super schattige Lilli of the Valley elfje gekleurd met Distress Inkt en de randen van het plaatje bewerkt met Frantage Shabby Pink. Op haar vleugels heb ik wat Clear Holographic embossing poeder gebruikt. Misschien dat iedereen Frantage inmiddels een beetje beu maar ja...I don't care ;).


I won the February challenge at I am Roses and got a 30 dollar (!!) giftcode...well I couldn't help myself ordering a lot more then 30 dollar...but hey that 30 was already paid anyway so I could easily justify a bit more ;).
These flowers are so pretty and I really enjoyed putting them all together, going trough my collection of flowers...It really puts a smile on my face.

Ik heb de februari challenge bij I am Roses gewonnen en een cadeaubon van 30 dollar(!!) gekregen. Ik kon het dus niet helpen wat meer te bestellen dan 30 dollar. Die 30 was al betaald dus kon het prima verantwoorden dat ik wat meer heb besteld ;).
Ik vond het nu dus ook heerlijk om alles bij elkaar te zoeken en word helemaal blij van die bloemen.


I'm using Inka Gold and Nuvo Embellishment Mouse since a couple of weeks and added it this time to the butterfly and the rose branches (Nuvo Spring Green). The branches are actually a Nellie Snelle die that looked a bit different but I cut it in two so it would fit better. I also painted the wooden Fleur de Lis with Nuvo Mouse (Aquamarine) and I think that turned it in to something awesome. I will be using this a lot more, it's gives the wood such a pretty metal like effect. 
The purple gems are Scrapberry's and I absolutely love them!

Ik heb de laatste tijd Inka Gold en dus ook Nuvo Embellishment Mouse ontdekt en het dus nu ook weer gebruikt. Ik heb de vlinder en de takjes met Nuvo Spring Green bewerkt. De takjes zijn gemaakt met een Nellie Snellen mal. Ze zien er normaal wat anders uit maar dat komt doordat ik ze in tweeën heb geknipt...zo pasten ze beter op de kaart. De houten Fleur de Lis heb ik ook bewerkt met Nuvo Mouse (aquamarine). Ga zeker vaker deze verf gebruiken op houten figuren, vind het een super tof effect geven. De paarse steentjes zijn van scrapberry;s en vind ze erg mooi staan.


The Poem I found on the internet. I don't know who wrote it but like to thank that writer anyway...it macthes the theme of my card just perfect, as if it's written especially for me. I was struggling bit with the tag, but it actually turned out quite nice.

Het gedicht vond ik op internet en hoewel ik de schrijver niet weet wil ik hem/haar toch bedanken ;). Het past namelijk perfect bij mijn kaart, alsof het speciaal ervoor geschreven is. 
Ik liep wat te rotzooien met de tag maar uiteindelijk ben ik prima tevreden met het resultaat. 


I'd like to enter the following challenges:

Hanna and Friends Life is Colorful (13-4)
Scrapbook Stamp Society Anything Goes with option Kraft (10-4)
Webshop Anma Creatief Voorjaar/Lente/Pasen (1-5)
Brown Sugar Anything Goes (7-4)
City Crafter Challenge Bloom(9-4)
Addicted to Stamps Stamped Image and Stamped sentiment(16-4)
Crafty Cardmakers Spring into Spring (17-4)
Creative Craft Cottage For the Girls (7-4)
Deep Oceans Challenge Flowers (4-4)
Fussy And Fancy Embellish it (21-4)
The Ribbon girl Card challenge 16-4)
Making Memories Add Some Layers (7-4)
Love to scrap Challenge Girls Rule! (5-5)
Love to craft Anything Goes (5-5)
Labels: