Wedding themed Exploding Box


Hi everyone! 
Today I'd like to show you a little project I've been working on last week. 
I've been crazy busy and I wanted to finish this a lot earlier, but as we all know...life just happens and before you know it it's already Friday again.

Hoi allemaal, Vandaag wil ik jullie een project laten zien waar ik de afgelopen week mee bezig ben geweest. Ik had het al veel eerder willen afmaken maar ik had het zo druk, dat het er steeds niet van kwam. En voor je weet is het dan alweer vrijdag.So I've made this Wedding themed Exploding box, using the Maja Mood board as inspiration.
I've used three separate layers, so it ended up being quite a full box.
In the middle there's a tier cake, made using a template for my Silhouette. 
I've added all kinds of Ribbon Girl goodies. You can find a list with the exact used projects below this post.

Dus ik heb deze Exploding Box gemaakt met als thema 'Huwelijk' en hierbij het Maja Mood board van deze maand gebruikt ter inspiratie.
Ik heb 3 verschillende lagen gebruikt dus het is best een hele gevulde doos geworden. 
In het midden heb ik een gelaagde taart gemaakt met behulp van mijn silhouette.
Verder heb ik \allerlei super leuke spulletjes gebruikt van the Ribbon Girl. Een lijst met alle gebruikte materialen vind je onderaan de post. 


I wanted to make a project using as much Lili of the Valley images as I could. So I colored these super cute wedding couples and used different quotes of the Love Quotables Set.

Ik wilde in dit project zoveel mogelijk Lili of the Valley stempels gebruiken, dus ik heb deze twee super leuke trouwkoppels gekleurd en nog een aantal Love Quotables gebruikt.I recently discovered Foamiran to make my won flowers with so I added different types of handmade flowers. The large roses are made with Foamiran which I've combined with Mulberry Paper Roses.
I've made a tutorial about these flowers and added it to my YouTube channel, but you can also watch it below.


Ik heb laatste dus Foamiran ontdekt en vind het super leuk om mijn eigen bloemen hiermee te maken. Onder andere de grote rozen heb ik hiermee gemaakt. Ik heb laatste een video op mijn You Tube kanaal geplaatst, in het Nederlandse overigens, om ook de Nederlandse creatievelingen er kennis mee te laten maken.


I absolutely adore the Love Quotables and I like the fact they're available in rubber and as digital images. In the box there's also some space yo write personal messages. I think it makes the perfect wedding gift :).

Ik vind de Love Quotables stempels echt geweldig en het feit dat ze als rubber stempel en als digi verkrijgbaar zijn is helemaal handig. 
Verder zijn er in de doos nog wat plekken om een persoonlijke boodschap in te schrijven. En al met al vormt dit dan het perfecte trouw cadeau als je het mij vraagt ;)

I'd like to enter the following challenges:

Crafty Cardmakers Add a Sentiment (22-5)
Hanna and Friends Let's Celebrate (25-5)
Maja Design Mood Board May (29-5)
Fussy and Fancy Pink Pearls and Posies (2-6)
Scrap and Craft Handmade Flowers (3-6)
Love to Scrap Anything Goes (5-6)
Love to Craft Anything Goes (5-6)
I Am Roses Anything Goes (15-6)

Labels: