Lili of the Valley Christmas Cards Stock upA big perk of being on the Lili of the Valley design team is the fact that I actually will have enough Christmas cards to send this year lol. They have all these super fun images this year and they challenge me to think outside my regular cardmaking box. 


Een groot voordeel van het Lili of the Valley design team is het feit dat ik daadwerkelijk een keer genoeg kerstkaarten ga hebben dit jaar. Ze hebben nu zulke leuke stempels (ook digitaal!) en ze dagen me echt uit om buiten mijn gebruikelijk kaartenmaak pad te denken.


I really like to make matching cards / sets lately and these new images are just perfect for this. These cute little reindeer will be released somewhere soon (date to be announced) and I'm sure you guys can come up with a lot more creative ideas for them.

Ik vind het de laatste tijd leuk om series te maken en de nieuwe stempels lenen zich hier perfect voor. Deze schattige rendieren komen ergens in de komende maand uit (de datum wordt nog bekend gemaakt) en ik weet zeker dat jullie er nog veel meer leuke idee├źn voor kunnen bedenken.


I've used some heat embossing techniques and also used the small images and sentiment stamps from the latest release. You can buy these in A5 rubber sheets and use them in whatever way you like. I love them! These snowflakes make the cutest background. I first stamped them on the Maja Design paper with some black archival ink and used WOW glitter with bonding powder to add the sparkles. 

Ik heb verschillende heat-embossing technieken toegepast en gebruikte ook nog de stempels uit de vorige release. Die kleine afbeeldingen van sneeuwvlokken, kerstbomen en tekst stempels vind ik echt geweldig.  Deze sneeuwvlokken maken de perfecte achtergrond! Ik heb ze eerst op het papier gestempeld met zwarte archival inkt en daarna bewerkt met WOW bonding powder en glitters.


This sentiment was stamped using black ink and I added Finnabair Micca powder (Deep Water) after heating some bonding powder to give it it's blue color. I love the result and I;m sure I'll be using this technique more often. 

Deze tekst heb ik met zwarte inkt gestempeld en daarna heb ik er wat bonding powder op verhit. Om het deze blauwe te geven gebruikte ik Finnabair Micca powder in de kleur Deep Water. Ik vind dit eindresultaat echt super en ik weet zeker dat ik deze techniek echt vaker ga toepassen.


You can already buy these gorgeous sentiments and small images in the Lili of the Valley shop. The reindeer will be released soon, so stay tuned! And if you wonder where you can buy these gorgeous ribbons, twine and (pearl) flatbacks, just check out the linky list with all the Ribbon Girl items I've used on these fun Christmas baubles (or is it balls?? lol).

Je kunt de tekst stempels en kleine sneeuwvlokken al kopen in de Lili of the Valley webshop. Voor de rendieren moet je nog even geduld hebben, maar blijf vooral mijn blog in de gaten houden, ik vertel de datum zodra ik 'm weet! En als je je afvraagt waar je deze prachtige lintjes, touw en flatbacks kunt kopen, bekijk dan even de linky list onderaan de post, die brengt je dan naar alle the Ribbon Girl producten die ik op deze leuke kerstbalkaarten heb gebruikt.
Labels: , ,