Mixed Media Tag and Exciting NewsHi everyone,
Today I'd like to share this purple Mixed Media tag I've made as the new HobbyVision designer. 
Last week Jenine, the owner of this amazing store, asked me to join her Design Team and it didn't took me long to decide to say yes ;).

Hoi allemaal,
Vandaag wil ik jullie deze Mixed Media tag laten zien, die ik heb gemaakt als de nieuwe designer voor HobbyVision. Afgelopen week heeft Jenine me gevraagd om bij haar team te komen en het heeft me niet zoveel tijd gekost om daar een beslissing over te nemen ;).
I used ordinary cardboard as base and colored it black with gesso. The amazing Finnabair wax and paints combined perfectly together with my beloved Inka gold and Nuvo Mousse. And how I love the smell of that wax!

Ik gebruikte eenvoudig karton als basis en maakte het zwart met gesso. Het geweldige Finnabair wax en de verf werkte super samen met mijn zo geliefde Inka Gold en Nuvo Mousse. En wat ruikt die wax toch heerlijk!If you want to see more of this tag or check out the exact way I used all these pretty material you can check out the YouTube video below. And the end of this post I've added a full list of materials available at HobbyVision.


Als je meer van deze tag zou willen of wilt weten hoe ik de verschillende producten precies heb gebruikt, bekijk dan bovenstaande video. Onderaan de post vind je een complete lijst met alle gebruikte materialen te koop bij HobbyVision.

Have a great day! / Een hele fijn dag verder!


Labels: ,