Altered Bottle Objet TrouvéHi everyone! I hope everybody is enjoying their weekend so far. Although my weekend was packed with all kinds of stuff I managed to do some crafting to.
I decided to make something different this time. I'm not really a drinker, but I do like the combination of something nice to eat with something even better to drink. So every now and then I treat myself with a stinky blue cheese and a glas of Pedro Ximenez Sherry. To give this beloved but empty bottle a second life I decided to alter it.

Hoi allemaal! Hopelijk geniet iedereen heerlijk van het weekend tot nu toe. Hoewel mijn weekend echt volgepakt zat met allerlei dingen is het me toch nog gelukt ook nog wat te freubelen.
Het leek me leuk om een keer wat anders te maken. Ik ben niet echt een drinken maar ik kan wel erg genieten van iets lekker te eten wat gecomplimenteerd wordt met iets nog lekkerder te drinken. Dus zo af en toe trakteer ik mezelf op een lekker stinkende blauwe kaas en een glas Pedro Ximenez Sherry. 
Om deze geliefde maar lege fles een twee leven te geven, besloot ik hem te gebruiken als mijn volgende project.I've used several different brands of ink sprays, Lindy's, Kippers and Craft Emotions. To add texture I used Crackle Glaze, Dry Wall tape and Modelling paste. I've made a custom texture paste using, light modelling paste, black gesso and different sized of art stones.

Ik gebruikte verschillende soorten inksprays van Lindy's, Kippers en CraftEmotions. Om textuur te creëren gebruikte ik Crackle Glaze, Drywall Tape en Modelling paste. Ik maakte een eigen structuur pasta met light modelling paste, zwarte gesso en verschillende maten 3d art balls.I was looking for a quote to go with the bottle and found this one in the collection of Quote Chips by Tim Holtz. I actually didn't know what it meant ;) But when I looked it up I found it's meaning and it was perfect for this bottle; 'found objectsuse of an object which has not been designed for an artistic purpose, but which exists for another purpose already'. 

Ik zocht er een leuke tekst bij en kwam deze tegen in de verzameling quote chips van Tim Holtz. Ik zocht de betekenis op en vond 'm super toepasselijk; 'gevonden voorwerpen die uit hun omgeving worden gehaald en tot kunstwerk of een onderdeel daarvan worden verheven'.


 I also made a YouTube video and if you like to receive an update when I upload a new video, please subscribe on my channel :). If you like to learn more about the materials I've used you can find a list below this post.

Ik heb er ook weer een video van gemaakt. Als je het leuk vind om een seintje te krijgen wanneer ik een nieuwe video plaats,, kun je je abonneren op mijn kanaal. Onderaan de post vind je nog een lijst met alle gebruikte materialen. 

Have a great day :) / Een hele fijne dag verder :)


Labels: , ,