Altered Notebook CoverHi everyone, Today I'd like to show you this altered Notebook cover I made for HobbyVision.
I started with a simpel kraft colored notebook and added cardboard and modelling paste to create a vintage look. I've colored everything with black gesso.

Hoi allemaal. Vandaag wil ik jullie dit notitieboekje laten zien wat ik maakte als designer voor HobbyVision. Ik heb een eenvoudig kraft kleurig notitieboekje gebruikt en deze beplakt met stukjes karton. Daarna heb ik er modelling paste opgesmeerd om zo een vintage-achtige look te creëren. Daarna verfde ik alles zwart met gesso.I've used a lot of inksprays and acrylics to achieve these colors. It's always fun to see how the first colors don't show anymore when I finish a project. I just can't decide on the color beforehand, it needs to develop on the go...I also made a video again, you can watch it below.

Ik gebruikte heel wat inksprays en verf om uiteindelijk tot deze kleuren te komen. Ik vind het altijd grappig om te zien hoe de eerste kleuren uiteindelijk helemaal niet meer te zien zijn. Ik kan de kleuren gewoon niet goed bepalen op voorhand, dat komt echt gaandeweg ergens tot stand...Ik maakte er ook weer een video van, deze bekijk je hieronder.I really like the custom texture paste using 3D art stones with acrylics, mica and inksprays. It's a great way to add texture that combines with the rest of the project. I needed some time to match the colors but I like the way it turned out.

Ik vind vooral the custom texture paste erg tof, deze maakte ik door een mengseltje te maken van 3D Balls en verf, mica poeder en inksprays. Het is de perfecte manier om dimensie te creeëren die qua kleur goed matched. Ik had even tijd nodig om de juiste kleur te krijgen, maar vind het eindresultaat erg mooi geworden.I normally only use shells in sea themed projects but I decided to add them anyway. I love the structure and the way they perfectly blend together with the rest of the embellishments.
If you'd  like to know what other products I've used, please check out the list on the bottom of this post.

Ik gebruik schelpen normaal gesproken alleen bij 'zee' thema's maar ik besloot ze dit keer ook eens te gebruiken om een ander project. Ik vind de structuur erg mooi zo en ze gaan super goed samen met de rest van de embellishments. Als je wilt weten welke producten en materialen ik verder nog heb gebruikt, bekijk dan even de lijst onderaan deze post.

I'd like to enter the challenges at Mixed Media & Art.

Enjoy the rest of your day :)


Labels: , ,