Great Adventure Journal PageSo I'm following some pretty awesome Art Journal artist lately and felt greatly inspired by the way they combine the for me known Mixed Media techniques with drawings. So I decided to give it a go.
I have been drawing my whole life, especially fantasy drawings of elves when I was a teenager. I don't think I'm that good but in Art Journal it doesn't have to be perfect.

De laatste tijd volg ik een aantal toffe Art Journal designers en ik werd enorm geïnspireerd door de manier waarop zij de voor mij bekende Mixed Media technieken combineerden met tekeningen. Dus ik besloot me er ook eens aan te wagen. 
Ik heb mijn hele leven getekend, vooral veel fantasy tekening van elven als tiener. Ik vind mezelf niet echt goed ofzo maar in Art Journaling hoeft het niet perfect te zijn.I started with a sketch of the girl and added texture using an old book page and light modelling paste and several stencils. I created these gorgeous blue and green tones using Finnabair acrylics and Lindy's inksprays. I colored the hair using a custom mixture of Finnabair acrylics and ink sprays. You can check out the list of used material at the bottom of this post.

Ik begon met het schetsen van het gezicht en creëerde daar omheen structuur met een bladzijde uit een oud boek en light modelling paste en verschillende stencils. Voor de mooie blauw en groen tonen gebruikte ik Finnabair Acryl verf en Lindy's inksprays. Het haar van het meisje kleurde ik met een custom verf van Finnabair Acrylverf en ink sprays. Benieuwd naar de rest van de materialen? Bekijk de lijst onderaan de post.These phrase stickers are part of the Small Talk Phrase collection by Timholtz. I combined three of them to create this inspiring text. The butterflies were stamped using Finnabair Acrylics and I only added them because the girl looked like she just went to the dentist....lol ;).

Deze tekst stickers komen uit een verzameling stickers van Tim Holtz. Ik combineerde drie stickers om deze leuke inspirerende tekst te maken. De vlinder stempelde ik met Finnabair verf en ook alleen maar omdat het meisje eruit zag alsof ze net bij de tandarts vandaan komt ;).


With this journal page I'd like to enter the following challenges:
More Mixed Media Challenges, Anything goes (optional brown)
No Card Challenge, Anything Goes

Enjoy the rest of your day / Geniet van jullie weekend ^_^

Labels: ,