Make a Wish Mixed Media TagSo I did my first ever Live Facebook show last Sunday. Jenine (HobbyVision) asked me if I wanted to host one and although I was really nervous I had a great time doing it. I created this tag in the show and explained the materials.

Dus, agfgelopen zondag heb ik mijn eerste Live uitzending op Facebook gedaan. Jenine (van HobbyVision) vroeg me of ik dat eens wilde doen en hoewel ik het vreselijk spannend vond, heb ik er erg van genoten. Ik maakte tijdens de uitzending deze tag en lichtte de verschillende materialen toe.I used simple cardboard as the base of this tag and worked with Finnabair, Lindys and Nuvo products. I used several lightweight clay figures and added lots of blue colored art stones. You can watch the video below.


Ik gebruikte eenvoudig karton als basis en werkte met producten van o.a. Finnabair, Lindys en Nuvo. Daarnaast gebruikte ik een stel klei figuurtjes en creëerde ik textuur met op kleur gebrachte 3D balletjes. Bekijk de video hierboven.I love the Quote Chips by Tim Holtz and love to use them when I don't have any inspiration. I just pick one and go from there. If you like to know more about the used products, please check out the list on the end of this post.

Ik vind de Quote Chips van Tim Holtz echt geweldig en gebruik ze graag wanneer ik weinig inspiratie heb. Ik kies er dan gewoon één uit en ga vanuit daar verder. Als je meer wilt weten over de verschillende materialen, bekijk dan even de lijst onderaan de post. 

Have a great day! 
Labels: ,