Studio Light Mixed MediaHi everyone! Today I'd like to show a canvas made for Studio Light. I've been asked to join the Mixed Media Promo team. Studio Light just recently started releasing Mixed Media materials and it's a great honor that they've asked me to help spreading the word!

Hoi allemaal! Vandaag wil ik jullie een canvas laten zien wat ik maakte voor Studio Light. Ik ben gevraagd om deel te nemen aan hun Mixed Media Promotie team. Nog niet zo lang geleden is Studio Light gestart met het uitbrengen van Mixed Media materialen. Ik vind het een hele eer om hier mijn steentje aan bij te mogen dragen.

 

It's a awesome line of products and they are a dream to work with. I'm in love with the stamps and very happy with the variety of stencils. The foam stamps are a welcome addition to my craft supplies, cause they are great when stamping with acrylics for instance.

het is een echt een onwijs toffe lijn met producten en super fijn om mee te werken. Ik vind de stempels echt super en ben erg blij met de gevarieerde collectie stencils. De foam stempels zijn super wanneer je graag met verf stempelt, dat gaat er perfect mee.


I've used serval products from the collection and if you'd like to know the rest of the materials, please check the list at the end of this post. 

Ik maakte gebruik van een aantal producten uit de collectie en als je benieuwd bent naar alle materialen bekijk dan even de lijst onderaan de post. 


Don't you just adore the butterfly? It's a chipboard shape very suitable to use with embossing powder or other material like that. I actually planned on using the whole dictionary stamp but I'm not that great in deciding how many space I need for something, so I ended up using just a part of the stamp ;)

Is deze vlinder niet geweldig? Het is een chipbaord vorm en perfect voor het werken met embossing poeder of ander materiaal. Ik was met de woordboek stempel eigenlijk van plan deze helemaal te gebruiken maar schatte het helemaal verkeerd in...dan maar een deel ;)


I've also made a video while creating the canvas. Would love to hear what you think or please subscribe to my YouTube channel when you like to see more of my videos.

Ik maakte natuurlijk ook weer een video. Ik zou het leuk vinden om te horen wat je ervan denkt en als je mijn video's leuk vind, abonneer je dan even op mijn kanaal :).

Enjoy your day / Een fijne dag verder :)

Labels: , ,