Mixed Media Mini Canvas 'Passion'Hi everyone! It's been a while since my last post. I was very busy keeping my Facebook, YouTube and Instagram updated but somehow neglected my blog...shame on me 😉.
So today I've got something new for you. A lot of people ask me why I prefer to work on black and that's a simple question with a even more simple answer....'Cause black is way more forgivable, than white...talking about taking the easy way 😉...lol. So after a lot of dark underground projects I decided to do another white one.

Hoi allemaal! Het is even geleden dat ik was heb geschreven op mijn blog, ik ben erg druk geweest met het bijhouden van Facebook, Instagram en YouTube maar heb mijn blog wat verwaarloosd...Cin schaam je! Maar nu heb ik weer wat nieuws. Ik krijg regelmatig de vraag waarom ik een voorkeur heb voor zwarte ondergronden op op te werken en dat antwoord is simpel....omdat het makkelijker is 😉. ik vind zwart zoveel makkelijker omdat je daar 'foutjes' niet zo snel op ziet. Maar ik hou wel van een uitdaging dus dit keer weer een witte ondergrond.


I've created this canvas while I was on Skype with my crafty friend. While we chatted I decided to go for some new colors, a scheme i haven't tried before. I actually thought I didn't have the right colors of paint, wax and inks but surprise, surprise, of course I did...lol... 😅

Ik maakte dit kleine canvas terwijl ik met crea vriendinnetje op Skype zat. Terwijl we zaten te kletsen besloot ik een keer iets te maken met voor mij nieuw kleuren. Hoewel ik in eerste instantie dacht dat ik niet helemaal de juiste kleuren wax, inkt en verf in huis had, was dit natuurlijk wel gewoon het geval...lol...soms weet ik niet meer wat ik wel en niet heb 😜.


I've used some gorgeous Lindy's Starburst and Moon Shadow Mist Sprays and added several different colors of Finnabair wax to get this gorgeous plum/gold/bronze color. I'm definitely in love with this color scheme 💓

Ik gebruikte verschillende kleuren Lindy's Starburst en Moon Shadow Mist sprays en ook nog een aantal Finnabair waxes om deze mooi plum/goud/brons combinatie te krijgen...ik ben echt verliefd op deze kleurencombi 💓


I've added everything I've used while creating this project on a list, which you can check out and the bottom of this post. Feel free to leave a comment if you have any questions 😊

Ik heb alles wat ik heb gebruikt weer in een lijstje gezet onderaan de post. Sommige materialen zijn op dit moment (nog) niet beschikbaar bij HobbyVision, maar wat niet is kan zomaar komen 😉

Enjoy your day / Geniet van je dag 😊


Labels: ,