Altered Frame 'Lost'Hi everyone :)
I did a Facebook live stream in the HobbyVision group and created this altered frame. It's actually a mirror in a frame in a baroque style. When I came across it at the store I just needed to buy a couple to alter.

Hoi allemaal,
Ik heb weer een live uitzending gedaan op Facebook in the HobbyVision groep. Tijdens de uitzending bewerkte ik dit lijstje. Het is eigenlijk een kleine spiegel met een baroque frame en toen ik ze tegenkwam in de winkel was ik gelijk verkocht. Ik heb er een paar meegenomen om later te gaan bewerken. I didn't use a lot of sprays this time and focused on some magical shakers.
I received two packages of Lindy's magicals this weekend so I will definitely be using a bit more powder.

Ik gebruikte dit keer niet zoveel sprays en focuste meer magical shakers.
Ik kreeg afgelopen weekend een pakket binnen met 2 sets Magicals dus ik zal de komende tijd wel meer poeder gaan gebruiken.


I used several colors of Finnabair wax and Nuvo Mousse to give everything it's color. Don't you just love the little seahorse?! I think it's adorable!

Ik gebruikte verschillende kleuren Finnabair Wax en Nuvo Mousse om alles op kleur te brengen. Het zeepaardje vind ik echt te schattig trouwens! 
Have a great day! / Een fijne dag verder!
Labels: ,