Crealies Guest DesignerSome time ago Annelies (Crealies) asked me if I wanted to create something as a guest designer.
I thought it would be a fun challenge so I decided to say yes.
Last Monday it was my turn and customers responded extremity positive!

Een tijdje terug vroeg Annelies (van Crealies) of ik een keer als gast wat wilde maken. Omdat me dit een leuke uitdaging leek heb ik ingestemd en afgelopen maandag was het zo ver. Mensen reageerde onwijs enthousiast!I've also made a video while creating this canvas so if you want to you can watch it down below.
I'll include a list of used material on the bottom of this post.

Ik maakte ook weer een video die je natuurlijk kunt bekijken en ik zal een lijst met gebruikte materialen onderaan deze post toevoegen.As you might have noticed in the video...I forgot to record the first part ;). I've used crackle paste with a Crealies stencil and painted it all black ;).

Voor degene die hebben opgelet. Ik ben het begin vergeten te filmen. Ik heb een Crealies stencil gebruikt en crackle pasta. Hierna verfde ik alles zwart.Would love to hear what you think....I really used soms unusual colors.

Zou het leuk vinden om te horen wat je hiervan denkt, ik gebruikte in ieder geval voor mij nieuwe kleuren.

Have a nice day / Geniet van je dag
Labels: ,