Mixed Media Altered Picture Frame boxHi everyone!
It's my turn today to show you guys a new project at the HobbyVision blog.
Last week I got this idea to create something in green tones. This box had been laying around for quite some time, already painted white so it just needed to be altered πŸ˜‰

Hoi allemaal, 
Vandaag is het weer mijn beurt om iets te laten zien op het HobbyVision blog. Afgelopen week kwam ik op het idee om eens iets te gaan maken in verschillende kleuren groen. Dit doosje lag al een hele tijd rond te slingeren, al wit geverfd. Ik moest er dus wel iets mee doen.


I started off by adding some facetten lack and clear crackle paste. I first covered it in a thin layer of facetten lack and let it dry. After that I added the crackle paste by using a Joy! stencil.

Ik startte met het aanbrengen van een dunne laag facetten lack. Nadat dit droog was gebruikte ik een stencil en clear crackle paste om textuur te creΓ«ren.


I've used several metal embellishments and of course my beloved Tim Holtz chip quotes. I also quite a lot of Mulberry flowers this time. Something I don't do often and I felt a bit unsure when I sprays some ink on top of them but I actually like the way they turned out.

Ik gebruikte allerlei verschillende metalen embellishments en natuurlijk mijn gelieve Tim Holtz chip quotes. Ik gebruikte dit keer ook een heel stel mulberry bloemen, iets wat ik normaal gesproken niet zo snel doe. Ik wist ook niet wat ik er van zou gaan vinden toen ik begon met sprays, maar ben eigenlijk prima tevreden met hoe het geworden is.


I also added a metal handel which I think is perfect for this cute little box. And there's room for a photo and I guess I should keep it, 'cause I would love to have a forest/fairy themed wedding πŸ˜…πŸ˜‰.

Ik plakte er ook nog een metalen handvatje op wat het wel helemaal afmaakt volgens mij. Bovenop is er ruimte voor een foto en aangezien ik een bos/elfjes bruiloft helemaal zie zitten moet ik het doosje maar voor mezelf bewaren denk ik πŸ˜…πŸ˜‰.


If you like to learn about the materials or see the whole process, you can watch the YouTube video below. And as always I've added a list of used materials at the end of this post.

Als je meer wilt weten over de materialen of het hele proces, bekijk dan de video hieronder. En zoals altijd heb ik natuurlijk ook een lijst met gebruikte materialen toegevoegd.


Have a great day 😊 Een hele fijne dag 


Labels: , ,