Mixed Media & Art GuestHi everybody,
Last month I was one of the winners of the Mixed Media & Art blog and Olya asked me to be a guest designer for the November challenge. I think it's  a great honor to be featured on such an awesome blog!

Hoi allemaal, 
Afgelopen maand werd ik als één van de winnaars gekozen bij het Mixed Media & Art blog. Olya vroeg me vervolgens om bij de november gastdesigner te zijn. Ik vond het een hele eer om iets te mogen maken voor zo'n super blog!At Mixed Media & Art they always use a moodboard and at first I was a bit afraid 'cause these aren't the color I would normally use, but after starring at it for a  while I came up with a plan.

Bij Mixed Media & Art gebruiken ze vaak een moodbaord en hoewel ik in eerste instantie wat aarzelde toen ik dit board zag, het zijn niet mijn gebruikelijke kleuren, kwam ik met een plan nadat ik er een tijdje naar had zitten staren.I've created this bronze/patina colored canvas using a lot of metal embellishments and Finnabair wax. I started by adding black gesso, waited till that dried and added some white gesso using the dry brush technique. I also used two colors of Lindy's sprays and magicals. Check out the list at the end of this post to see what other materials I've used.

Ik maakte dit brons/patina gekleurd canvas en gebruikte een hele hoop metalen embellishments en Finnabair wax. Ik startte met een laag zwarte gesso, wachtte tot dit droog was en voegde daarna nog wat witte gesso toe met behulp van de 'dry brush' techniek. Daarnaast gebruikte ik nog Lindy's sprays en magicals. Bekijk de lijst onderaan deze post om te zien welke materialen ik nog meer gebruikte.I hope you have a great day / Een hele fijn dag verder!

Labels: