Mixed Media Canvas 'Spoon'Hi everyone,
Today I'd like to show use this canvas I made, inspired by a picture I found on the internet. The artist used fabric and a spoon to create a mixed media canvas.

Hoi allemaal,
Vandaag wil ik jullie dit canvas laten zien wat ik heb gemaakt geïnspireerd door een foto op internet, waarbij de maker een lepel en allerlei stof gebruikte om een mixed media project te maken. I started by adding black gesso and several layers of fabric and lace. I used Lindy's sprays, acrylic paint, Finnabair wax and Nuvo mousse as color mediums.

ik startte met het zwart maken van een wit canvas en plakte daar overheen verschillende lagen stof en kant. Daarna gebruikte ik Lindy's sprays, acryl verf, Finnabair wax en Nuvo mousse. 

You can watch the YouTube video below and if you like to receive a message when I upload a new video just subscribe to my channel and click on the little bell to make sure you'll receive a heads up.Je kunt de video weer hierboven bekijken. Als je het leuk vindt een seintje te krijgen wanneer ik een nieuwe video upload kun je je abonneren op mijn kanaal, klik dan wel even op het belletje om er zeker van te zijn dat je altijd een berichtje krijgt bij een nieuwe upload.


I've used the Moodbaord by Mixed Media Place as inspiration and like to enter the challenge with this canvas. I felt really inspired by the colors, they're one of my favorite color combo's.

Ik gebruikte het Moodbaord van Mixed Media Place en doe mee aan de challenge met dit canvas. Ik was erg geïnspireerd door de kleuren combinatie, echt één van mijn favorieten.

Have a great day! / Een fijne dag verder!Labels: ,