Studio Light Art JournalI bought a smaller journal for the moments that I have a little less time to get creative. But I need to see that it's quite challenging for me to work on such a small space 😉.
I wanted to combine some awesome Studio Light materials with my new Lindy's Magicals and it's became a floral bright colored project 😅.

Ik kocht een kleiner art journal voor de momenten dat ik wat minder tijd heb om creatief bezig te zijn. Maar uiteindelijk is het nog een hele uitdaging om maar op zo'n kleine ruimte te kunnen werken đŸ˜‰.
ik wilde een aantal toffe Studio Light producten combineren met mijn nieuwe Lindy's Magicals en het werd een bloemig, felgekleurd project đŸ˜….I used one of the foam stamps to stamp on a page of an old book. I've highlighted the white parts of the flower with an uniball pen.

Ik gebruikte ÊÊn van de foam stempels en stempelde deze op een oude bladzijde uit een boek. Nadat ik de bloemen had uitgeknipt benadrukte ik de witte gedeelten met een Uniball pen.You can watch the YouTube video to see more of the process and I've added, as always, a list of used material on the bottom of this post.

Je kunt de video bekijken om nog meer te zien van het hele process. Ik heb zoals altijd ook weer een lijst met gebruikte materialen toegevoegd aan het einde van deze post.

Enjoy the rest of your day / Geniet van je dag 😊
Labels: , ,