Mixed Media Tag with Lindy's MagicalsHi everyone,
So I own a couple of Lindy's Magical sets and I wanted to try to make my own acrylic paint with them. I decided to use some chipboard and a clay figure to experiment with.

Hoi allemaal,
Ik heb dus een aantal setjes Lindy's Magicals en ik wilde steeds al uitproberen om hiermee mijn eigen custom verf te maken. Ik besloot wat chipboard op te zoeken en er een tag van te maken.


I mixed a little bit of Magical Powder with Finnabair Soft Gloss gel and just let the magic happen 😊 I now only used one color magical at a time but I'm sure you can easily mix several colors to make your own custom paints.

Ik mixte een klein beetje magicals poeder met Finnabair Soft Gloss Gel en het werd een prachtige heldere kleur. Ik gebruikte nu telkens maar ÊÊn kleur maar ik weet zeker dat je door verschillende kleuren te gebruiken prachtige eigen kleuren verf kunt maken.


I've used white gesso to lighten some parts 'cause these powders are so pigmented that my clay flower almost became neon pink 😆

Ik gebruikte wat witte gesso om sommige delen wat lichter te maken, deze poeders zijn zo sterk gepigmenteerd dat mijn roze klei bloem bijna neon werd đŸ˜†Please watch the video above to see how I worked with the medium and Magical powders. And please subscribe if you like to watch more of my videos.

Bekijk de video hierboven om te zien hoe het maken van de verf precies in zijn werk ging. En abonneer je vooral ook even op mijn kanaal als je mijn video's leuk vindt.


I've used the Mixed Media Place Moodboard as my color inspiration. You can find a list materials at the bottom of this post.

Ik gebruikte het moodbaord van Mixed Media Place als inspiratie voor de kleuren. Je kunt verder nog een lijst met gebruikte materialen onderaan deze  post vinden.


Enjoy the rest of your day! / Geniet van je dag! 😊


Labels: ,