Vintage Mixed Media CanvasHi everyone!
So it's been a while since I wrote a post. I've been busy with something very exciting! I can't tell you anything yet but tonight I can reveal my big secret 😉...and yes it does have something to do with my creative adventures 😊

Hoi allemaal!
Het is even geleden dat ik een bericht heb geplaatst. Ik ben heel druk geweest met voorbereidingen voor iets super leuks! Maar daar kan ik jullie nu nog even niets over vertellen, vanavond meer daar over 😉.


But first I wanted to show you my latest project. A vintage themed canvas using a beautiful image by Tim Holtz, stickers and lots of pretty embellishments.

Maar eerst wilde ik jullie nog dit canvas laten zien. Een vintage thema waarbij ik gebruik heb gemaakt van de prachtige plaatjes en stickers van Tim Holtz, samen met allerlei mooie embellishments.I've used Lindy's Embossing Powder on Finnabair Graphite Texture Paste. I love the effect of the melted embossing powder with the highlighted texture created with metallique wax.

Ik gebruikte Lindy's Embossing Powder over Finnabair Graphite Texture Paste. Ik vind het effect van dat embossing poeder met die highlight van metallique wax echt super!


This was my frist time using an image like this on a canvas and I enjoyed experimenting with different techniques and materials then usual.

Dit was de eerste keer dat ik een plaatje zoals deze gebruikte op een canvas en ik vond het leuk om wat te rommelen met andere technieken dan normaal gesproken.I've added a list of used materials at the end of this post. Enjoy your day 💗
Ik heb nog een lijstje toegevoegd met gebruikte materialen. Geniet van je dag 💗